Datum:

30.07.2016. 14:46

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Da li je trinaestogodišnjaka pametno staviti iz upravljača bilo kog automobila – dobro je pitanje, a kada je taj automobil Bugatti Veyron, stvari dobijaju još ozbiljniju notu. S tim se svakako ne bi složio Armik Agakani, koji je svom sinu Stivenu dozvolio da vozi baš ovaj automobil, i da pritom razvije 325 km/h.

Uprkos mladosti, Stiven se odlično snašao, a tome je doprinela činjenica da se od od sedme godine bavi kartingom, a od 2013. njegov instruktor je šampion Formula Drifta Majkl Esa. Njegov cilj je da počne da vozi Lamborghini Super Trofeo seriju čim bude dovoljno star da mu to i zakonski bude omogućeno.

Istini za volju, ovo mu nije prvi susret sa Veyronom, pošto ga je otac puštao da ga isproba i u drugim situacijama. Ali, prošlog vikenda na Shift S3ctor Airstrp Attack događaju u Koloradu uspeo je i da dostigne vrtoglavu brzinu od 325 km/h.

Vozeći pod barjakom Steven Racinga, mlađani Stiven obrio je sopstveni rekord, koji je iznosio 314 km/h, kao poklon za svog tatu na Dan očeva. Tata je, sigurni smo, bio zadovoljan poklonom.

11

22

33

44

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)