Datum:

28.12.2010. 13:10

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 7096 pregleda

Tri mudraca iz Top Gear-a su nam pripremila novo iznenađenje kao praznični specijal za 2010. godinu. Putovali su oko 1900 kilometara zapadno ka Bethlehemu, vozeći kroz severni Irak, Siriju i nekoliko drugih bliskoistočnih zemalja donoseći zlato, tamjan i miru ka jaslama novorođenog… Dobro, prepoznali ste analogiju sa Hristovim rođenjem, ali ono što nas ustvari najviše zanima jeste – kakva su vozila odabrali za ovaj poduhvat?

Producenti su tražili da svaki domaćin odabere kabriolet, pa je tako Klarkson napravio razuman izbor, a to je Mazda MX-5 Miata, opisujući ga kao ”auto sa mnogo boja”. Hamond je izabrao Fiat Barchettu sa beduinskim šatorom, dok je Džejms Mej odlučio da u ovu pustinjsku avanturu krene sa nečim nemačkim, te se opremio sa BMW-om Z3.

Njihova pustolovina bila je prepuna tipičnih Top Gear ludorija po kojima je ova trojka i prepoznatljiva u moru pomalo preozbiljnih auto novinara. Tako je jedna od tih ludorija i Mejevo padanje u nesvest zbog koga je završio u bolnici… No, da ne bismo otkrili previše te tako pokvarili ugođaj svim fanovima ove emisije, čitavu ovu avanturu možete pogledati na YouTube-u ili je downloadovati u HD verziji. Naravno, ne propustite ni donju galeriju slika kao sjajan uvod u još jednu nezaboravnu Top Gear epizodu.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)