Datum:

17.04.2013. 17:06

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

1 komentara 5060 pregleda

“Ševrolet” je u Srbiji objavio cene svog novog malog SUV “traksa”. Osnovni model će koštati 16.399 evra sa porezima. “Traks” će u prodajne salone Srbije stići u junu ove godine.

Ovaj model će biti ponuđen sa tri nivoa opreme.

Viši nivoi će uključivati razne pogodnosti, kao što je “Ševrolet maj link”. Ova tehnologija preuzima sadržaj sa pametnih telefona na sedmoinčni ekran u boji osetljiv na dodir.

Ovaj sistem takođe nudi lak pristup ličnim listama pesama, foto-galerijama, imenicima, i ostalim medijskim sadržajima i podacima koji se nalaze na telefonu.

Sistem takođe podržava “TuneIn” internet radio, “Siri Eyes Free”, inteligentnog asistenta, kao i “BringGo” aplikaciju za navigaciju koju možete preuzeti na odgovarajući pametni telefon.

“Traks” kombinuje agilnost malog automobila i raznovrsnost SUV-a, što ga čini savršenim za današnje urbane istraživače.

2Kupci vozila sa višim nivoom opreme će imati koristi od prednjeg suvozačevog sedišta koje se može potpuno preklopiti, i koje nudi dodatnu fleksibilnost za predmete koji su dugi do 2,3 metra.

Pogonski sistem podrazumeva 1,4-litarski benzinac sa turbo punjenjem od 140 KS (102 k), 1,6-litarski benzinski motor i dizel motor od 1,7 l koji daje 130 KS (96 k). Kupci će moći da biraju između verzija sa pogonom na prednje (FD) i sve točkove (AD). Sve varijante sa manuelnim prenosom uključuju Start/Stop funkciju. Traks” će upotpuniti SUV ponudu koja uključuje veći “kaptiva” model, predstavljajući moderan izraz “Ševrolet” iskustva dugog 75 godina u pravljenju i prodaji terenskih vozila.

Izvor: Novosti

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)