Datum:

09.10.2016. 14:36

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

2 komentara pregleda

Nakon čekanja dužeg od godinu dana, prvi trailer za The Grand Tour konačno je objavljen, pred premijeru ove emisije koja je zakazana za 18. novembar.

Iako su neke informacije o ovom trojcu poznate, samo nekolicina zvaničnih detalja nagoveštavala je šta možemo očekivati od nove emisije. Ali, to se sada promenilo.

Trailer u trajanju od 94 sekunde prikazuje neke od ambicioznih izazova sa kojima su se Klarkson, Mej i Hamond suočili, na četiri različita kontinenta, u prethodnih nekoliko meseci.

Jedna od glavnih priča prve sezone The Groun Tour emisije biće test hibridnih automobila u kom će učestvovati McLaren P1, Ferrari LaFerrari i Porsche 918 Spyder. Trio ćemo videti kako se vozi kroz prelepe predele u Alfa Romeo 4C Spider, Mazda MX-5 Miata i Zenos E10 modelima, kao i kroz “kalifornijsku pustinju” u modifikovanim Ford Mustanzima, na putu za Bahame i Klarksonov susret sa Aston Martin Vulcanom.

Ono što je vidljivo iz trejlera je to da je produkcija na kompletno drugačijem nivou u odnosu na Top Gear, sa boljom kinematografijom i odličnom 4k rezolucijom.

The Grand Tour će od 18. novembra na nedeljnom nivou biti emitovan na Amazon Prime-u.

2 komentara

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)