Datum:

11.04.2013. 10:41

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

1 komentara 5345 pregleda

S obzirom da su zimski uslovi vožnje i so na putevima napokon su iza nas, Toyota je za vlasnika automobila ove marke u Srbiji pripremila prolećnu ponudu usluga i sezonski prilagođenih artikala po posebnim cenama.

Za sve zainteresovane vlasnike Toyota vozila, ova akcija traje od 31. maja, a ponuda između ostalog uključuje:

– Pregled ispravnosti rada klima uređaja i dezinfekciju ventilskih kanala originalnim AIRCO CLEANEROM, po ceni od 40 evra,

– Posebnu ponudu za redovno održavanja vozila starosti 5 i više godina, sa popustom na redovne cene originalnih delova od 10% i popustom na cenu rada do 40%,

– Toyota ProTect zaštitu spoljašnjosti i unutrašnjosti vozila novom tehnologijom koja održava salonski sjaj vozila i do 5 godina. Cena zaštitnog tretmana Toyota ProTect za spoljašnje površine iznosi 158 evra, a zaštita unutrašnjih površina 60 evra.

Osim toga, tokom prolećne akcije u ponudi su i Toyota Optiblue i Optibright sijalice. Sijalice Optibright daju 50% bolju osvijetljenost puta ispred vozila, a time pružaju veću sigurnost u svim vremenskim uslovima, dok Optiblue svojom belo-plavom svetlošću osvetljavaju više nego konvencionalne, uz bolju uočljivost saobraćajnoh znakova.

Cena sijalice Optibright H4 20 evra, a Optiblue H4 21 evro.

U ponudi su i delovi i dodatna oprema po posebnim cenama, i to originalni brisači, patosnice, parking senzori, krovni nosači, nosači za bicikle i koferi za prtljag. Cena krovnog nosača za Yaris, na primer, iznosi 134 evra, a za za model Auris 157 evra. Za Toyotin nosač za bicikle potrebno je izdvojiti 60 evra.

Više detalja o prolećnoj akciji možete pronaći na zvaničnom Toyota sajtu.

Izvor: B92

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)