Datum:

08.02.2017. 13:36

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Toyota je predstavila unapređenu verziju svog Yaris modela za evropsko tržište i 2017. modelsku godinu.

Zasnovan na postojećoj, trećoj generaciji Yarisa, model za ovu godinu ima čak 900 novih delova, implementiranih u svrhe poboljšanja dizajna, dinamike performansi i bezbednosti.

Vizuelno, prednji i zadnji deo ovog automobila izgledaju sportskije i dinamičnije. To je postignuto novim farovima, trapezoidnom rešetkom, izmenjenim poklopcem prtljažnika, zadnjim branikom i LED zadnjim svetlima. Dve nove boje su dodate evropskom rangu Yarisa – Hydro Blue i Tokyo Red.

Kabina novog Yarisa opremljena je brojnim poboljšanjima, uključujući novi 4.2-inčni ekran u boji (koji je deo zabavno-informativnog sistema), upravljač sa tri paoka, piano crne detalje, vazdušne otvore nalik na propelere i plavo osvetljenje instrument table. Uvedene su i nove opcije kada je reč o presvlakama i bojama unutrašnjosti.

U kreiranju novog Yarisa, japanski proizvođač uveo je i novu strategiju rangiranja opremljenosti. Tako osnovni model ima, logično, osnovne specifikacije, dok oni u srednjem rangu uključuju pomenuti 4.2-inčni dizplej. Takozvani Mid+ modeli imaju 15-inčne aluminijumske točkove i bočne pragove. Bi-Tone nivo opremljenosti namenjen je mlađim kupcima, dok Chic uključuje hromirane detalje, crnu boju u unutrašnjosti i delimično kožne presvlake.

Kada je reč o motorima, Yaris više neće imati 1.33-litarski motor, već atmosferski 1.5-litarski četvorocilindarski sa 111 KS i 136 Nm obrtnog momenta.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)