Datum:

24.07.2011. 17:37

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 5519 pregleda

Treća generacija Yarisa uskoro se pojavljuje na tržištu, a Toyota nam u međuvremenu daje informacije o detaljima izgleda ovog automobila. Proizvođač kaže da je novi izgled smeliji, oštriji i dinamičniji, dok i dalje ostaje veran principu kompaktnosti spolja i prostranosti iznutra, što je glavna karakteristika ovog automobila još od pojave originalnog modela 1999. godine.

Automobil ima potpuno novi zadnji i prednji deo, horizontalne farove i niže postavljene dovode vazduha. Opremljen je novim 15-inčnim i 16-inčnim točkovima od legure i ima izbor od 10 boja karoserije, uključujući dve potpuno nove nijanse – Deep Aqua (duboka voda) i Burning Red (goruće crvena).

U unutrašnjosti vlada metalni trim oko vozačkih instrumeta, multimedijalni tačskrin i ventilacioni otvor, sa hromiranim detaljima na kontrolama i menjaču. Istaknute horizontalne linije nove instrument table naglašavaju širinu kabine, koja je za 30 mm veća nego ranije.

Tu su i nova prednja sedišta sa poboljšanim vertikalnim podešavanjem i, na nekim modelima, novina je i naslon za ruku za vozača. Sveukupan utisak unutrašnjosti može se opisati kao prostran i udoban. Ceo utisak upotpunjuje panoramski stakleni krov (dostupan kao opcija), koji povećava osećaj prostranosti unutar vozila.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)