Datum:

25.05.2011. 10:24

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 5149 pregleda

Bezbednost putnika koji se svakodnevno služe našim vozilima, Toyoti je na prvom mestu. Ona u velikoj meri zavisi i od pravilno odabrane dodatne opreme. Širok asortiman ponuđene opreme učiniti će vašu vožnju bezbednijom i prijatnijom.

Od 01. 06. 2011. do 25. 06. 2011. po posebnim cenama nudimo za svakog vozača ponešto!

Posetite ovlašćene Toyota servise!

Naplaci od lakih legura od 103 €

TOYOTA naplaci od lakih legura odražavaju vaš jedinstven stil. U izboru između sportskih ili elegantnih modela lako možete pronaći onaj koji najbolje odgovara vašoj ličnosti.

Naplaci od lake legure bez ugradnje

15” od 103 €

16” od 129 €

17” od 156 €

Krovni nosači i prtljažnici od 91 €

Aerodinamični aluminijumski krovni nosači jednostavno se montiraju, a moguće ih je i kombinovati sa različitim dodacima. Raznovrsni dodaci omogućavaju Vam da iskoristite svaku priliku za odmor.

Krovni nosači od 91 €

Krovni nosač bicikla od 115 €

Krovni prtljažnik od 337 €

Patosnice od 26 €

Sa TOYOTA dodatnom opremom možete začiniti enterijer vašeg vozila po sopstvenom ukusu. Izaberite između patosnica različitih boja, dezena i materijala onu koja Vam najbolje odgovara.

Originalne gumene i tekstilne patosnice su izvanredna zaštita od blata.

Kuke za vuču od 240 €*

Toyota kuke za vuču obezbeđuju idealne karakteristike povlačenja. U našoj ponudi su fiksne i odvojive kuke za vuču nosivosti do 2.000 kg.

* Za Hilux. Za ostale modele raspitajte se u ovlašćenom Toyota Servisu.

Brisači od 6 €

TOYOTA metlice brisača – visok kvalitet, najbolje brisanje stakla i dug životni vek.

Originalna TOYOTA motorna ulja

To je jedina vrsta motornog i ulja za menjač koja je specijalno razvijena da odgovara potrebama vozila marke TOYOTA. Za razliku od drugih brendova naša ulja su temeljno ispitana na TOYOTA vozilima, tako da savršeno odgovaraju potrebama motora u svim uslovima eksploatacije.

Originalna TOYOTA motorna ulja Vam obezbeđuju zaštitu, snagu, pouzdanost, trajnost kao i efikasniji rad motora i veću ekonomičnost, što znači manju potrošnju goriva i shodno tome, manju emisiju CO2.

Napomena:

Ponuda važi od 01. 06. 2011. do 25. 06. 2011. Navedene cene važe samo za artikle koji su obuhvaćeni akcijom. Sve cene su sa uključenim PDV-om i bez usluge montaže, informativno iskazane u EUR. Ukoliko nije drugačije navedeno sve cene se odnose na jedan komad. Za greške u štampi ne odgovaramo. Za više informacija obratite se ovlašćenom Toyota servisu.

Izvor: Toyota Srbija PR

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)