Datum:

05.07.2011. 22:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

1 komentara 5344 pregleda

Toyota je prošle nedelje zvanično prikazala teaser za svoj novi (Camry 2012), na kom smo mogli videti, ni više ni manje, nego desni far. Međutim, sada je tu skenirana fotografija iz brošure koja je slučajno (ili ne?) procurela na internet.

Prvi teaser Toyote Camry

Kao što slika pokazuje, farovi su identični onome prikazanom u teaseru, što potvrđuje autentičnost iste. Novi automobil izgleda atraktivno i moderno, a to imamo prilike da vidimo zahvaljujući kolegama sa sajta toyota-alabama.com. Oni tvrde da su proporcije ovog modela za 20 mm manje u odnosu na sadašnji model, ali ne preciziraju na koju dimenziju se to tačno odnosi.

Ispod haube nalazi se poznati miks 2.5-litarskog četvorocilindraša i 3.5-litarskog V6 motora, upareni sa šestostepenim automatskim menjačem, što je, u odnosu na očekivanja spram uštede goriva, malo razočaravajuće.

Sadašnja verzija Camryja datira još iz 2006. godine, a njen životni ciklus u trajanju od 5.5 godina završava se ove jeseni, kada će se pojaviti novi model. On će biti pozicioniran negde između sadašnje i naredne Honde Accord.

Procurela skenirana fotografija

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)