Datum:

14.08.2015. 16:21

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3468 pregleda

Poslednjih sedmica visoka temperatura nas „ubija“. Generalno, Mediteran je pod uticajem vrelog afričkog vazduha. U Italiji je 140 starijih ljudi preminulo od posledica velikih vrućina samo u prvih deset dana jula. Na Kipru, stanovnici rukavice za rernu da bi baratali usijanim volanima. Temperature u regionu su dostigle čak 62 stepena Celzijusa, dok je za vreme snimanja video klipa bilo „samo“ 37. Međutim, i to je bilo dovoljno da rastopi komponente automobila.

Video je snimio Džon Vestbruk za vreme godišnjeg odmora, kojeg je sa porodicom proveo u Kaorleu. Mali grad sa 12.000 stanovnika je lociran u severnoj Italiji na jadranskoj obali, između Venecije i granice sa Slovenijom. Taksista iz Foukstona u Kentu, u Engleskoj, prolazio je pored pored plavog primerka druge generacije Renault Meganea, parkiranog blizu plaže, kada je uočio da plastični delovi bukvalno otpadaju sa francuskog karavana.

„Čak su se i delovi odbojnika topili a bočni retrovizori su počeli da se savijaju“, rekao je Vestbruk za „Daily Express“. „Pretpostavljam da je poruka priče „nemojte imati poverenja u francuska vozila“. Ili je to u pitanju ili „parkirajte svoj automobil u hladovini… i pijte dosta vode.“

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)