Datum:

17.04.2016. 20:37

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

1 komentara pregleda

Nova verzija Top Gear emisije emitovaće se u maju, a sada se pojavljuju vesti o varnicama koje postoje između njenih glavnih voditelja – Krisa Evansa i Meta LeBlanka.

U februaru je BBC objavio kompletan voditeljski sastav ove emisije, koji uključuje sedmoro ljudi, na čelu sa Evanson i LeBlankom. Nedugo potom “The Sun” je objavio da LeBlank nikada nije bio Evansov izbor, već odluka koju je morao da prihvati u cilju privlačenja američke publike.

Stvari se ovih dana, izgleda, dodatno komplikuju, ako je verovati na reč britanskim medijima. Sve je počeo LeBlankovim driftom na The Cenotaph-u, spomeniku Prvom svetskom ratu u Londonu, za koji je Evans smatrao da je loša ideja, koja može naštetiti ugledu ove emisije i nakon koje je on javnosti uputio izvinjenje putem Twittera, a zatim i u jednoj radio emisiji.

Odnos Krisa Evansa i zvezde serije “Prijatelji” od tada je zahladneo, a LeBlank kaže da nema nikakvog rata između njega i Evansa. No, kakva god situacija bila, Evans i LeBlank će morati da pronađu način za prevazilaženje ovog problema, jer nove emisije startuju sa emitovanjem za manje od mesec dana.

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)