Datum:

21.12.2010. 13:23

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 6943 pregleda

Priča o Stigu i njegovim pustolovinama se i dalje nastavlja. Prošli Stig – Ben Collins je razotkrio svoj tajni identitet i postao ko-domaćin Pete Brzine (Fifth Gear) – Top Gear-ovog konkurenta. Ako se uopšte može reći da Top Gear ima konkurenciju…

Ironično, još jedan domaćin Fifth Gear-a, Tiff Needell, za sada je zamenio Collinsa u čuvenom Stig alter egu u Top Gear-u. Needell se vratio u emisiju nakon devetogodišnjeg odsustva kako bi režisera ”Slumdog Millionaire”-a Dany-ja Boyle-a naučio kako da pronađe svoj tempo u segmentu ”Zvezda u autu razumne cene” (ili u originalu ”Star in a Reasonably Priced Car”).

Portparol Top Gear-a je rekao da Tiff možda neće biti dugoročna zamena za Stiga. Njima treba neko ko će naučiti Danny-ja Boyle-a kako da provoza svoj krug u autu razumne cene, što bi inače radio Stig. Tiff, kao dugogodišnji prijatelj emisije, ponudio se kao ispomoć.

Needell, star 59 godina, bio je jedan od ko-voditelja Top Gear-a od 1987- godine do 2001. kada je emisija otkazana (srećom, 2002. godine BBC je ponovo oživeo ovu emisiju).

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)