Datum:

04.04.2020. 21:06

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Ovlašćeni prodajno-servisni centri „Tojota Srbije“ u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku trenutno rade do 15 časova zbog vanrednog stanja i epidemije virusa korona, ali je ova japanska kompanija, u našoj zemlji, a posle otkazivanja tradicionalnog martovsko-aprilskig “BG kar šoua” ponudila svoja vozila po specijalnim uslovima i takozvanim „sajamskim“, ili akcijskim cenama.

Tako su za jedan od najpopularnijih modela „jaris“ pripremili i beskamatne kredite do 3.000 evra na rok otplate od 36 meseci. Pri tome je akcijska cena „tojote jaris stela“ sa VVT-iE motorom od 1,5 litara i 82 kilovata sa šestostepenim menjačem sa 14,520 evra snižena na 11.790 evra što je popust od neverovatnih 2.730 evra.

Ako ste pomislili da je „caka“ u paketu opreme prevarili ste se. Paket „Stela“ nudi puno toga, kako na polju bezbednosti, tako i komfora. Standardnu opremu čine elektronski kontrolisani sistemi za sigurnije kočenje (ABS, EBD i BA), kontrolu stabilnosti i proklizavanja pogonskih točkova (VSC i TRC), pomoć prilikom kretanja na uzbrdicama (HAC), nadzor pritiska u pneumaticima.

Putnicima su na raspolaganju i dodatna zaštita vratne regije i sistem za otpuštanje komandnih papučica u slučaju sudara, dvostepeni prednji vazdušni jastuci, bočni vazdušni jastuci i vazdušni jastuk za kolena vozača, a roditelji s malom decom mogu da bezbedno postave dodatna sedišta uz pomoć ISOFIX priključaka.

U ovom nivou opreme je i kamera za vožnju unazad, prednja i zadnja svetla za maglu, daljinski kontrolisano centralno zaključavanje, servo upravljač, klima uređaj, električne komande za prozore u prednjim vratima, Blutut konekcija za bezbedno telefoniranje tokom vožnje i prenos muzike, „Tojota tač 2“ kolor ekran od sedam inča osetljiv na dodir, audio sistem sa šest zvučnika, USB priključak, svetla s odloženim gašenjem za lakše napuštanje vozila na mračnim parkinzima i još puno toga.

Tojota Srbija obezbedila je određenu količinu vozila za isporuku odmah, a kupci mogu da nabave ovo vozilo koristeći pogodnost beskamatnog kredita u vrednosti od 3.000 evra, s rokom otplate do 36 meseci.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)