Datum:

30.06.2015. 22:17

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3670 pregleda

Renault je objavio tizer video za njihov u potpunosti novi Talisman sedan srednje kategorije čije se predstavljanje očekuje početkom jula.

Ovaj model će zameniti zastarele Laguna i Latitude modele, a Renault Talisman će odlikovati drugačiji dizajn, kako iznutra tako i spolja. Ono što se može videti u okviru ovog tizera jesu ukrasne komponente izrađene od drveta, perforirana kožna sedišta, HUD ekran kao i hromirani bar na masci, redizajnirana zadnja svetla i zaobljeni poklopac motora. Novi 2016 Renault Talisman odlikovaće CMF arhitektura razvijena u saradnji sa Nissan-om, a pretpostavka je da će biti veći od odlazećeg Laguna modela. Ono što je takođe poznato jeste da će novi model karakterisati opciona LED prednja svetla, upravljanje na sva četiri točka, tempomat, sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova, polu-automatski sistem parkiranja kao i veliki broj drugih pomoćnih sistema.

Proizvodnja ovog modela vršiće se u Georges Besse fabričkom postrojenju u Francuskoj gde Renault proizvodi i karavan verziju. Početkom narednog meseca očekuje se predstavljanje novog Talisman modela koji neće biti dostupan na tržištu Velike Britanije i Irske.

Izvor: Moto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)