Datum:

20.06.2016. 19:39

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Sa snagom većom od 460 konja, Tesla Model S P90D prilično je blizak performansama mnogih superautomobila. Da budemo precizniji, ovom automobilu za ubrzanje od 0 do 100 km/h treba 2.8 sekundi sa opcionim Ludicrous Modeom, što ga stavlja rame uz rame sa vozilima kao što su Lamborghini Huracan, Ferrari F12tdf i BAC Mono.

U slučaju da ova kompanija iz Kalifornije odluči da napravi superautomobil, sve što će morati da uradi je da dizajnira novu, aerodinamički optimizovanu karoseriju, koja bi se slagala sa njegovim pogonom. Na priloženom renderu koji je napravio Kizil Salin može se videti kako bi moglo izgledati ovo za sada hipotetičko vozilo.

Ako su vam neke linije dizajna poznate, to je zato što je ovaj projekat zasnovan na Salee S7 modelu, sa kojim deli i dimenzije. Tesla sad sasvim sigurno ima sve što joj je potrebno da potpuno samostalno kreira superautomobil, ali podsetimo se prvog modela ovog proizvođača Roadstera, koji je zasnovan na Lotus Elise automobilu.

Kada je reč o zamišljenom superautomobilu iz Tesle, na njemu se mogu videti tragovi svih modela ovog proizvođača, sa atraktivnim farovima koji izgledaju odlično na niskom i sportskom vozilu.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)