Datum:

12.03.2019. 9:52

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kompanija Tesla je danas objavila još jednu tizer fotografiju za svoj novi, kompaktni, premijum krosover koji će nositi ime Model Y. Taj automobil će zvanično biti predstavljen za samo 3 dana.

Naime, nova tizer fotografija je ljudima stigla kao deo pozivnice da prisustvuju premijeri novog vozila. Ona nam pruža uvid u prednji deo Model Y. Na njoj se vidi SUV ofarban u plavu boju koji, za razliku od prethodnih fotografija, ima tradicionalne bočne retrovizore.

U tipičnom Tesla maniru, tu je i jedan skriveni detalj. Naime, nekoliko nestrpljivih ljubitelja automobila kompanije Tesla su pokušali da “osvetle” fotografiju kako bi pokušali da vide dodate detalje. Sve što su otkrili je registarska tablica na kojoj piše “Dobar pokušaj”. Očigledno je da su ljudi iz Tesle na sve mislili.

Iako nova tizer fotografija ne otkriva puno toga o novom Model Y, na njoj se vidi da će farovi tog modela ličiti na farove Model 3. To je bilo i za očekivati, s obzirom da novi krosover sa tim modelom deli platformu.

Naime, kada je Ilon Mask objavio informaciju da je premijera zakazana za 14. mart, on je naveo da će Model Y biti za oko 10 procenata veći od Model 3, te da će za toliko biti i skuplji.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)