Datum:

24.04.2016. 14:40

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Tesla svojim kupcima nudi mogućnost da isprobaju Autopilot tehnologiju poluatomatske vožnje na probni period od mesec dana.

Autopilot je predstavljen prošle godine, sa uvođenjem Version 7.0 apdejta za postojeći softver za Model S. Za samo nekoliko nedelja ovaj sistem postao je čuven, zahvaljujuću videima koje su postavljali vozači čijim vozilima je upravljao upravo Autopilot.

Tesla svojim kupcima omogućava da isprobaju ovu tehnologiju besplatno na period od 30 dana. Na displeju zabavno-informativnog sistema piše da Autopilot omogućava automatsko upravljanje, promenu brzine i traka, kao i parkiranje.

Ukoliko se kupcima dopadne ovaj sistem, mogu da ga poruče nakon isteka probnog perioda. Cena je 3.000 dolara za apdejt za Model S i X. Za nove kupce ovih vozila Autopilot košta 2.500 dolara.

Autopilot koristi kameru, radar, ultrazvučne talase i GPS kako bi obezbedio podatke u realnom vremenu, neophodne za bezbedno upravljanje automobilom. Povratni podaci koje dobija od Tesle pomažu sistemu da uči i da se na taj način stalno poboljšava.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)