Datum:

03.10.2016. 19:12

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

1 komentara pregleda

U junu se pojavio izveštaj o Tesla Model X automobilu koji se zabio u zgradu, a sada se desila slična stvar: Model S je uleteo u teretanu.

Uhvaćen na nadzornoj kameri, prizor otkriva vozača kako pokušava da parkira vozilo ispred teretane u Lajthaus Pointu na Floridi, SAD, kada je ono iznenada ubrzalo i udarilo u vrata.

Muž žene koja je bila za upravljačem je ceo događaj opisao na Teslinom forumu, nakon čega je njegov post obrisan. Ipak, internet sve pamti, pa je tako u originalnom postu stajalo: “Posedovao sam nekoliko Modela S i trenutno imam jedan P85S i jedan P90D. Nedavno je moja žena imala zamalo fatalnu nesreću dok je polako parkirala ispred teretane. Vozilo je iznenada počelo da ubrzava i lako je moglo ubiti ljude u teretani.”

Electrek, koji je objavio video materijal, je kontaktirao kompaniju Tesla Motors, a ovaj proizvođač je ustanovio da je problem u tome što je žena previše stiskala papučicu za gas prilikom udara u vrata. Kao odgovor, vlasnik je napisao: “Iznenađen sam i veoma razočaran načinom na koji se Tesla nosi sa ovom situacijom i njihovom nespremnošću da o tome razgovaraju sa mnom. Naravno, oni su momentalno optužili vozača, tvrdeći da im je njihov online kompjuter ukazao da je moguće da je došlo do greške od strane vozača, ali mi ne mislimo da se to desilo i želimo da se čitava stvar dodatno ispita.”

tesla-gym-crash-pic-2

tesla-gym-crash-pic-3

tesla-gym-crash-pic-5

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)