Foto: REUTERS/Lucy Nicholson

Datum:

03.12.2017. 17:31

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Ovogodišnji sajam automobila u Los Anđelesu izgledaće kao američki putevi, sa mnoštvom terenskih vozila.

Hjundai i Nisan predstaviće nova mala terenska vozila na ovom sajmu automobila, a Subaru će prikazati novi terenac sa tri reda sedišta Aksent.

Proizvođač Džip prokazaće novu verziju svog otpornog vozila Rangler, dok će Leksus, Linkoln i Porše prikazati nove, rafiniranije modele.

Now is your chance to experience the brand new 2018 Jeep Wrangler. We’re here every day until December 10 #LAAutoShow. It’s go time.

A post shared by 2017 LA Auto Show: Dec. 1-10 (@laautoshow) on

Kombinacija niskih cena goriva, rastućih porodica milenijalaca i veliki broj novih modela podstiču ovaj bum terenskih vozila.

Zaključno sa oktobrom ukupna prodaja vozila u SAD je pala dva odsto u odnosu na isti period prošle godine ali je prodaja terenaca porasla šest odsto, prema podacima kompanije Autodata.

Na salonu automobila u Los Anđelesu takođe će biti mnoštvo ekoloških modela, imajući u vidu kupce u Kaliforniji koji kupuju veći procenat hibridnih i električnih vozila nego u čitavoj SAD zahvaljujući državnim poreskim kreditima i drugim podsticajima.

Land Rover će predstaviti svoj prvi hibrid na struju i gas, a Folksvagen seriju električnih vozila. Porše će takođe imati hibrid koji može da se puni na struju.

What a concept. The #LAAutoShow is back tomorrow through December 10, featuring the BMW i Vision Dynamics Concept👌

A post shared by 2017 LA Auto Show: Dec. 1-10 (@laautoshow) on

Salon automobila u Los Anđelesu danas se otvara za javnost.

Među novim modelima koji će biti predstavljeni na sajmu su Linkoln Nautilus, Ševrolet Korveta ZR1 kabriolet kompanije Dženeral motors, Linkoln Nautilus, Infiniti QX50, Subaru Ascent.

Foto: REUTERS/Lucy Nicholson, Izvor: N1

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)