Datum:

26.03.2015. 16:20

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3799 pregleda

Veliki broj premijera obeležio 52. Međunarodni salon automobila. SUV modeli i krosoveri sve traženiji i u Srbiji.

Oko 50 premijera na 52. beogradskom salonu automobila stiglo je pod kupole Sajma direktno iz Ženeve.

Među onima koji su izazvali, bar prve nedelje sajma, najviše interesovanja su “reno kadjar” i “suzuki vitara”. To odmah ukazuje da se naša publika, i dalje, baš kao što je to slučaj i u svetu, najviše zanima za terence, odnosno kategoriju SUV vozila kojoj “kadjar” i “vitara” pripadaju.

Cenovno, terenska vozila se nalaze u konkurenciji sa srednjom kategorijom vozila, ali nude izobilje opreme i ulivaju sigurnost, što je jedan od razloga zašto su ova univerzalna vozila toliko popularna.

Mnogobrojne premijere propraćene su velikim zanimanjem posetilaca. Živo je bilo na štandu “Renoa”, gde je, pored “kadjara”, generalni direktor kompanije “Reno-Nisan Srbija” Milan Belin predstavio i “reno espas”, automobil koji je svojevremeno utemeljio ovu klasu MPV vozila.

Pristupačne cene (najjeftinije vozilo “reno tvingo” – 7.800 evra) “Renoa” i “Dačije” (“sandero” i “logan” sa “lajf” paketom opreme 8.300 evra), uz sjajne uslove finansiranja (beskamatni krediti) i podugačak garantni period – šest godina za “reno” i čak “sedam” godina za “dačiju”, jasno pokazuju zašto je na njihovim štandovima konstantna gužva.

Slično je i na štandu “Tojote”, koja je “skockala” cene i ponudila sjajne uslove finansiranja, tako da je “tojota korola” sada auto koji je pristupačan i našem, prosečnom džepu.

– Važno je da nema nikakvih skrivenih troškova kod odobravanja kredita i da je cela procedura veoma pojednostavljena – kaže Aleksandra Graovac iz “Tojote”.

Na štandu “Kije” šepurio se novi, električni “kija soul”, ali i ostali hit modeli ovog giganta iz Koreje.

Najviše interesovanja, sasvim očekivano, izazvao je model “kija prosid”, s neverovatnom cenom od 9.900 evra i uz sjajne, takođe beskamatne, uslove prodaje.

Koliko “Kija” posvećuje pažnje našem tržištu, pokazuje i dolazak predsednika “Kija motors Adrija grupe” Domena Habiča, ali i prisustvo visoke delegacije “Kija motors korporacije” koju je predvodi Tae-Ho Li, predsednik “Kija motorsa” za Istočnu Evropu i region Zajednice nezavisnih država.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)