Datum:

17.12.2015. 19:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3339 pregleda

Hyundai je objavio dva nova teasera za svoj IONIQ, koji otkrivaju nove detalje o ovom automobilu, čija premijera će biti održana idućeg meseca.

Ono što je vidljivo jeste da ovaj hibridni model ima sportsku karoseriju sa strmom linijom krova, dok prednjim delom dominira hromirana rešetka. Tu su i novi farovi sa LED dnevnim svetlima u obliku slova C. Drugi set LED dnevnih svetala naći će se unutar vazdušnim otvora prednjeg branika agresivnog izgleda.

Unutar kabine uočava se jednostavan, ali visokotehnološki dizajn, sa digitalnom instrument tablom i omanjim tačskrin diplejem zabavnog sistema. Ovaj proizvođač kaže da se, pri opremanju kabine, vodio principima efikasnosti i jednostavnosti pristupa.

IONIQ će biti prvo vozilo iz Hyundaija koje će u okviru jedne karoserije imati tri dostupna pogona. Zasnovan na novoj plaftormi, biće dostupan u električnoj, plug in benzinsko/električno hibridnoj i benzinsko/električno hibridnoj varijanti.

Premijeru ovog automobila možemo očekivati u januaru 2016. godine u Južnoj Koreji, dok će evropska premijera biti u Ženevi, a američka u Njujorku. Prodaja bi trebalo da počne pre kraja iduće godine.

000 (2)

000 (1)

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)