Datum:

13.04.2017. 19:39

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Volkswagen se priprema da predstavi “novi rang avangardnih vozila”, nazvanih ID koncepti. Prvi je viđen u Parizu prošle godine; sledeći je ID Buzz predstavljen u Detroitu, a sada je na redu novi krosover kupe koncept koji će biti premijerno prikazan u Šangaju. Sada je objavljen teaser ovog vozila.

ID krosover koncept još uvek nedefinisanog imena predstavlja kombinaciju forme kupea sa četvoro vrata i sportskog vozila – poput BMW X6 ili Mercedes GLE kupea, ali sa električnim pogonom.

Ovaj krosover koncept imaće mogućnost u potpunosti autonomne vožnje, sa dugim opsegom kretanja na jedno punjenje baterije. Autonomni mod vožnje potpomognut je laserima, radarom, ultrazvučnim senzorima i kamerama, a aktivira se jednostavnim pritiskom VW logoa na upravljaču, nakon čega se sam upravljač povlači, a kabina se pretvara u udoban prostor, sa digitalnim displejima i kontrolama.

Najnoviji ID koncept premijerno će biti predstavljen sledeće nedelje na Salonu automobila u Šangaju, prikazujući samo jednu od formi koju nemački proizvođač planira da proizvodi od 2020. godine.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)