Datum:

23.12.2016. 19:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

1 komentara pregleda

Volkswagen je pre nekoliko dana objavio teaser za novi koncept koji će biti predstavljen idućeg meseca na Salonu automobila u Detroitu. Iako nije poznato mnogo informacija o njegovoj formi, čini se da je u pitanju novi električni Microbus o čemu je već bilo reči.

Okarakterisan kao “multifunkcionalno vozilo nove ere”, ovaj koncept predstavlja tačku susreta “legendarnog porekla Volkswagen brenda i njegove električne budućnosti”. Električni Microbus će se, po svemu sudeći, savršeno uklopiti u ovaj opis, posebno ako se u obzir uzmu i priložene teaser fotografije.

Ovaj koncept prati stope prethodnog Volkswagenovog ID električnog hečbek koncepta koji je predstavljen u Parizu pre nekoliko meseci i sa njim deli MEB platformu. Ona može da primi dva električna motora i pogon na obe osobine, kao i autonomnu tehnologiju čija upotreba zahteva laserske skenere, radare, ultrazvučne senzove i kamere kako bi se vozilo kretalo bez intervencije vozača.

Nemački proizvođač obećava fleksibilnu unutrašnjost, sa upravljačem koji se uvlači kada se ne koristi. Više informacija o novom automobilu biće dostupno u januaru jer se tada održava njegova premijera.

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)