Datum:

15.03.2018. 13:31

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Opisan kao pouzdna, robusna i udobna krstarica, nova generacija Volkswagen Touarega stigao je u Kazahstan, na svom putu za Peking.

Ovaj SUV suočio se sa nemilosrdnim vremenskim uslovima koji uključuju mnogo snega i leda, kao i blata. Ipak, uspeo je da savlada sve izazove, i to bez problema. Ili je to makar ono što ovaj proizvođač potvrđuje u svom najnovijem teaser videu.

Još uvek pokriven kamuflažom, novi Touareg očigledno ima nekoliko zajedničkih karakteristika sa novim Arteon modelom. Možemo očekivati sličnu veliku masku sa horizontalnim rešetkama i farovima. Sličnosti se mogu uočiti i u kabini, posebno po pitanjima instrument table, trimova, kožnih presvlaka, ambijentalnog svetla i dvostrukog ekrana.

VW je treću generaciju Touarega opremio sa tri moda vožnje, zadnjim pogonom i drugim karakteristikama koje čine vožnju u saobraćajnim gužvama lakšom, a na otvorenom putu nudi uzbuđenje i udobnost.

Rivali Touareg modela za 2019. modelsku godinu biće BMW X5 i Mercedes-Benz GLE. Premijera će biti 23. marta, a u prodaju ulazi u drugoj polovini ove godine.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)