Datum:

04.02.2016. 13:43

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

1 komentara 3028 pregleda

Ferrari je poznat po tome što na svojim prezentacijama za investitore prikazuje teasere budućih modela, a ista stvar desila se na jedanaestom slajdu prezentovanih prodajnih rezultata za 2015. modelsku godinu.

Smeštena na stranici planski nazvanoj “2016 Outlook”, slika prikazuje misteriozni model sa farovima koji se čine drugačijim u odnosu na ostatak linije proizvoda ove kompanije. Iako je nesumnjivo da je reč o Ferrarijevom modelu, detalja baš nema mnogo, a čini se da je prednji deo različit u odnosu na aktuelne modele.

Teaser sugeriše da bi misteriozni model mogao biti unapređeni FF koji bi trebalo da bude predstavljen na Concorso d’Eleganza Villa d’Este ovog meseca. Čini se da se na ovom modelu nalaze slični farovi kao i kod teasera koji je prethodio premijeri FF modela.

Bez obzira na to što slika prikazuje, unapređeni FF bi trebalo da pokreće 6.3-litarski V12 motor koji proizvodi i do 690 KS. Motor će najverovatnije biti povezan sa novim osmostepenim menjačem i izmenjenim sistemom pogona na sva četiri točka.

Unapređeni FF bi trebalo da dobije i još neke izmene, uključujući novi zabavni sistem i nove aktivne aerodinamičke komponente.

wcf-possible-ferrari-ff-facelift-teaser-image-possible-ferrari-ff-facelift-teaser-image (1)ž wcf-possible-ferrari-ff-facelift-teaser-image-possible-ferrari-ff-facelift-teaser-image

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)