Datum:

09.02.2013. 23:08

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 9529 pregleda

Suzuki je objavio prve teaser fotografije novog rivala Nissan Qashqai modela. Reč je o krosoveru C-segmenta koji je zasnovan na S-Cross konceptu predstavljenom na prošlogodišnjem Salonu automobila u Parizu. Novi krosover debitovaće u Ženevi idućeg meseca.

Ono što je za sada poznato jeste to da će Suzuki predstaviti svoje novo krosover vozilo, pozicionirano iznad SX4 u modelskoj liniji, a njegove primarne karakteristike ovaj proizvođač opisuje terminima poput “izvandredna prilagodljivost”, sa “najvećim prostorom za prtljag u segmentu krosovera”.

I ime ovog automobila biće otkriveno tek u Ženevi, skupa sa kompletnim specifikacijama, uključujući rang bezinskih i dizel motora. Proizvodni model čini se prilično sličnim S-Cross konceptu, sa izraženom prednjom rešetkom, zabačenim farovima i velikim točkovima.

Proizvodna verzija će kao standard imati pogon na prednjoj osovini, dok će unapređeni sistem pogona na sva četiri točka biti dostupan za rangovno bolje pozicionirane modele. Suzuki kaže da će ovakva pogonska tehnologija automobilu omogućiti odlično upravljanje i uživanje u vožnji.

Novi krosover u potpunosti se oslanja na novu platformu, a jedan od njih biće zamena za SX4. Ipak, ovaj brend dobiće jedan u potpunosti nov automobil, koji će biti takođe razvijen na istoj platformi kao i S-Cross, a u planu je i model specijalno prilagođen uslovima gradske vožnje.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)