Datum:

13.03.2016. 14:35

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 1764 pregleda

Subaru je najavio novu Imprezu za 2017. modelsku godinu čija premijera će se održati ovog meseca na Salonu automobila u Njujorku.

Prikazana u formi Impreza 5-Door i Impreza Sedan koncepata prošle godine, nova generacija ovog modela biće prvi model iz Subarua koja je deo “Prominence 2020” programa najavljenog u maju 2014. Kao što je to obično slučaj sa proizvodnim formama, ne treba očekivati da će hečbek i sedan biti u potpunosti identični kao postojeći koncepti.

Premijera ovog modela najavljena je samo nekoliko dana nakon što je Subaru otkrio kako će izgledati nova globalna platforma koju će nova Impreza imati. Subaru kaže da će nova arhitektura mogućavati modelima dinamičniju i udobniju vožnju. Platforma je za između 70 i 100 odsto čvršća u odnosu na onu koja se nalazi u osnovi aktuelnih modela.

Detalji o pogonskim opcijama još uvek nisu poznati, a smatra se da će se u ponudi naći nekolicina manjih turbopunjenih pogonskih jedinica povezanih sa šestostepenim ručnim menjačem ili opcionim CVT.

Subaru nije otkrio da li će u Njujorku biti predstavljene obe (sedan i hečbek) verzije ili samo jedna. Ipak, postoji mogućnost da će obe biti prikazane, počev od 23. marta, kada ovaj Salon otvara svoja vrata za novinare.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)