Datum:

20.07.2017. 19:50

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Rolls Royce je objavio još jedan teaser za svoj novi Phantom, koji će, kao i prethodna tri, prisustvovati događaju koji organizuje ova kompanija, pod nazivom „Osam velikih fantoma”. Na njemu će 27. jula biti predstavljen novi model.

Britanski proizvođač je, u najnovijem teaseru, otkrio kako izgleda njegov zadnji deo. Ili barem delimično, s obzirom da je slika zatamnjena.

Preostala tri Phantoma koja će biti predstavljena istim povodom su State Limousine koju je prvi put koristila engleska kraljica 1977. godine, a ima specijalno izrađenu karoseriju sa podignutim krovom za bolju vidljivost tokom zvaničnih svečanosti.

Drugi je Phantom IV koji je pripadao Agai Kanu, vođi muslimanske zajednice nizari ismaili. Ovo vozilo ima Hooper karoseriju, za zadnjim točkovima koji se ne vide, dok je unutrašnjost obložena crvenom kožom. Rolls Royceu su bile potrebne dve godine – od 1950. do 1952. – da napravi ovo vozilo, zato što je imalo mnoge nesvakidašnje detalje.

Treći je prvi Goodwood Phantom, koji je zvanično otpočeo Rolls Royceovu renesansu 2003. godine. Tri meseca nakon njegovog zvaničnog debija, prvi Goodwood Phantom je otpremljen u Australiju svom novom vlasniku na čuveni put od sedam hiljada kilometara. 14 godina kasnije, ovo vozilo je u „izvanrednom” stanju.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)