Datum:

02.07.2016. 23:04

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Rezvani Motors će uskoro predstaviti novu verziju svog automobila. Ova kompanija iz Kalifornije kabinu standardnog Beast modela obogatila je karbonskim vlaknima i Alcantarom, a sada je u pripremi varijanta sa konvencionalnim vratima, uvlačivim čvrstim krovom i klimom koja će vožnju ovog laganog automobila sa centralnim motorom učiniti još udobnijom.

Beast Alpha će imati karoseriju od karbonskih vlakana i šestostepeni ručni menjač, kao i regularna verzija. Ona ima 750 kg, ali će ova biti teža, upravo zahvaljujući dodacima.

Superpunjeni 2.4-litarski motor iz Honde će biti zadržan, a razvijaće 500 konja. Detalji o performansama još uvek nisu poznati, ali je sasvim sigurno da će se dodatna težina odraziti na njegovo 0-100 km/h ubrzanje. Regularni model do stotke ubrzava za 2.7 sekundi, a ovoj će biti potrebno nešto više vremena. Takođe, očekuje se da će njegova maksimalna brzina biti manja od 265 km/h kolika je kod standardne verzije.

Rezvani već prima porudžbine, uz depozit od 1000 dolara. Detalji će biti objavljeni uskoro, a zvanična premijera očekuje se početkom avgusta, dok će krajem leta početi prve isporuke.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)