Datum:

23.05.2016. 19:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Peugeot se sprema da predstavi drugu generaciju svog 3008 krosovera sutra, a danas je objavljen teaser koji prekraćuje čekanje premijere.

Na veoma tamnoj teaser slici moguće je nazreti kako će izgledati dizajn ovog automobila, ali bi to bilo teško bez prethodno viđenih špijunskih fotki. 3008 će imati izgled krosovera, iako se čini da teaser prikazuje skuplju GT verziju koja je takođe uočena od strane špijunskih fotografa u Francuskoj.

Teaser, zapravo, uopšte nije objavio Peugeot, već je slika objavljena u toku jučerašnjeg dana od strane francuske kompanije Focal koja se bavi audio sistemima. Naravno, njihov zvučnički sistem, specijalno dizajniran za ovo vozilo, naći će se u ovom vozilu.

Unutrašnjost novog 3008 modela će imati Peugeotov i-Cockpit sa digitalnom 12.3-inčnom instrument tablom koja će u potpunosti moći da se prilagođava onako kako kupac to bude želeo. Tač skrin informativno-zabavnog sistema imaće oko osam inča, a Peugeot obećava da će biti responzivniji u odnosu na prvu generaciju.

Sa tehničkog aspekta bitno je pomenuti da će novi 3008 biti zasnovan na EMP2 platformi, što znači da je ovde, u suštini, reč o krosover varijanti 308 modela. On će imati isti opseg turbopunjenih trocilindarskih i četvorocilindarskih benzinskih i dizelskh motora, a njihova snaga slaće se do prednjih točkova. Nešto snažnije varijante biće opremljene opcionim sistemom pogona na sva četiri točka, što će dodatno koštati.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)