Datum:

02.01.2017. 19:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Još otkad je Pagani zamenio Zondu novim Huayra modelom 2012. godine, fanovi ovog brenda nestrpljivo iščekuju pojavu kabrio verzije. I čekanju je – skoro – došao kraj.

Pagani je objavio dve teaser slike na kojima se može videti Huayra Roadster. Istina, slike otkrivaju zaista malo, a misterija će biti okončana na Salonu automobila u Ženevi u martu.

Magija koja stoji iza ove vrste vozila je već poznata – uzmete kupe i odstranite mu krov. Naravno, nije baš toliko jednostavno, a šta su sve prošli inžinjeri iz Modene da ga transformišu, ostaje tajna.

Da li će Huayra roadster imati platneni uvlačivi krov (kao i većina kabrioleta) ili će krov ipak biti čvrst (kao kod Ferrari 488 Spidera), ili pak uklonivi čvrsti krovni panel (kao Bugatti Veyron Grand Sport)? Zonda Roadster imala je poslednju varijantu, što znači da su velike šanse da će biti i sa ovim automobilom.

Isto tako, još uvek se ne zna da li će Roadsterove specifikacije biti bliže osnovnoj Huyari ili njenoj ekstremnijoj verziji poznatoj kao Huayra BC. Ukoliko to ne bude odmah snažnija verzija, nije isključeno da će se ona pojaviti u budućnosti.

U narednim nedeljama i mesecima sigurno će biti još teasing materijala ovog brenda, a sve informacije će biti poznate u martu, odnosno na Salonu automobila u Ženevi, gde će ovo vozilo biti premijerno predstavljeno. 

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)