Datum:

11.06.2011. 17:20

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 10679 pregleda

Japanski proizvođač Suzuki trenutno je zauzet pribavljanjem pažnje za svoj novi motocikl koji planira uskoro da zvanično predstavi javnosti. Na njihovom sajtu, u te svrhe, dočekuje vas fleš teaser na kom se može videti silueta najavljenog modela, kog Suzuki zove Middle-class New Motorcycle (novi motocikl srednje klase – u prevodu).

Njegove konture odaju da je reč o avanturističkom motociklu sredje težine, koji će verovatno biti konkurent BMW-ovom F800GS i/ili novom Triumh Tigeru 800 XC.

Ako bi se oznaka ”Middle-class” na trenutak ostavila po strani, moglo bi se reći da je u pitanju off-road verzija V-Stroma 1000, koji bi bio rival BMW-a R1200GS Adventure, KTM 990 Adventure i nove Yamahe Super-Tenere. To je zbog toga što ga ”Middle-class” izraz dvostruko određuje: kroz zapreminu motora i kroz cenovni rang.

Ova teaser slika takođe ”uhvaćena” sa Suzukijevog web sajta otkriva prednji i zadnji deo vozila. Napred, linije otkrivaju visoki vetrobran i farove u obliku mačjih očiju, visok upravljač i elektronski podesiv vetrobran. Nazad se nalazi izduvna cev i ručke za pridržavanje.

U svakom slučaju, reč je o zanimljivom motociklu koji će biti prikazan na narednom EICMA šou u Milanu ovog novembra. Do tada, Suzuki će da skine sa njega veo misterije i to već danas, kada ćemo definitivno saznati zbog čega nosi naziv ”Middle-class”.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)