Datum:

31.08.2011. 16:55

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 6967 pregleda

Za samo par nedelja konačno počinje Salon automobila u Frankfurtu, a većina proizvođača je već manje ili više suptilno nagovestila publici šta tamo može da očekuje. Tako španski proizvođač SEAT tek sada zadirkuje znatiželjnike svojim novim konceptom, ali ne želi o njemu da otkrije nikakve dodatne informacije.

Jedino što se za sada zna jeste da su novi koncept razvijali španski dizajneri i da je u formi sedana. I da će, naravno, biti prikazan u Frankfurtu.

Ipak, postoje glasine o tome da je novi SEAT-ov model zapravo samo najava za novu generaciju Toledo modela koji bi mogao poslužiti kao osnova za novi Leon. Naravno, SEAT se nije izjašnjavao po ovom pitanju, ali obzirom da je Toledo već stari model, Frankfurt će biti idealno mesto da se predstavi osvežena verzija.

Treća generacija SEAT Toleda zvanično je predstavljena 2004. godine u formi koncepta nazvanog ”Toledo Prototipo” na Salonu automobila u Madridu, dok je proizvodna verzija predstavljena iste godine u Parizu.

Ukoliko se ispostavi da su glasine istinite, SEAT će najverovatnije proizvodnu verziju novog Toleda prikazati na Salonu automobila u Ženevi u martu naredne godine, a prodaja će započeti nedugo zatim.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)