Datum:

09.06.2014. 19:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 4392 pregleda

Nissan je objavio još jedan teaser video svog Navara modela za 2015. godinu koji će premijerno biti predstavljen u sredu, 11. juna.

Zvaničan identitet ovog vozila još uvek je nepoznat, a veruje se da je u pitanju kompletno nov Navara model koji će se na nekim tržištima pojaviti pod Frontier imenom. Slike u nastavku prikazuju unutrašnjost ovog automobila, koja je, prema rečima japanskog proizvođača, “prostrana, udobna i svrsishodna”.

Na slikama i videu, uočavaju se touchscreen displej srednje veličine, dvozonski sistem kontrole klimatizacije, upravljač sa tri paoka sa inkorporiranim kontrolama, kao i par konvencionalnih komandi, odvojenih digitalnim ekranom koji obezbeđuje korisne informacije. Na donjem delu centralne kontrolne table nalazi se mala utičnica sa ručicom za odabir opcije pogona na sva četiri točka.

Video prikazuje da će Nissan Navara/Frontier (2015) imati kožne presvlake, automatski menjač i držače na A nosećem stubu, dok će luksuznije verzije imati i srebrne i hromirane detalje.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)