Datum:

21.04.2016. 13:43

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Renault je započeo svoju teaser kampanju sa dugoočekivanu zamenu Koleos modela koja će biti predstavljena na Salonu automobila u Pekingu sledeće nedelje.

Koleos je u prodaji od 2008. godine, a njegov naslednik trebalo bi da se zove “Maxthon”. U teaser videu možemo steći utisak o tome kako ovaj veliki SUV izgleda. Opremljen je LED farovima koji liče na farove Megane i Talisman modela. Brojne špijunske slike potvrdile su da će ovi modeli imati mnogo toga zajedničkog, osim oblika karoserije.

Novi SUV će se prodavati isključivo sa mestima za petoro putnika. Razmatralo se i uvođenje trećeg reda sedišta, ali je Renault odlučio da tržište nije dovoljno veliko za obe verzije. Unutra će se naći već poznati veliki tačskrin ekran sa R-Link 2 zabavno-informativnim sistemom, kao i digitalna instrument tabla. Motori i menjači biće preuzeti od Nissan X-Trail modela, od koga je pozajmljeno dosta tehničkih rešenja.

Glavno tržište za novi model biće Kina, pa je to upravo i razlog zašto će on premijerno biti predstavljen u Kini. Prodavaće se i u Australiji, Austriji i Evropi, a sklapaće se u Južnoj Koreji.

Salon automobila u Pekingu počinje u ponedeljak, 25. aprila, kada će otvoriti svoja vrata za novinare.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)