Datum:

15.03.2015. 20:04

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4686 pregleda

Mitsubishi je objavio teaser sliku – najavu novog modela koji će biti predstavljen sledećeg meseca na Salonu automobila u Njujorku.

Teaser ne otkriva mnogo, a smatra se da bi na slici mogao da se nalazi unapređeni Outlander sa specifikacijama za američko tržište, za 2016. modelsku godinu. Već je potvrđeno da će ovo vozilo biti predstavljeno u Njujorku, a osveženje je inspirisano Outlander PHEV Concept-S modelom, dok će unutrašnjost biti opremljena luksuznijim materijalima.

Mitsubishi će predstaviti i unapređenu varijantu Outlander PHEV modela. On će dobiti unapređeni hibridni sistem. Aktuelnu verziju pokreće kombinacija četvorocilindarskog 2.0-litarskog i dva električna motora i litijum-jonske baterije sa kapacitetom od 12 kWh. Može se kretati isključivo na električni pogon i do 55 km, a maksimalni opseg kretanja na hibridni pogon iznosi 880 km. Pritom, on troši samo 1.6 L/100 km.

Unapređeni Outlander i Outlander PHEV će debitovati 2. aprila na Salonu automobila u Njujorku, gde bi mogao da se nađe i osveženi Outlander Sport.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)