Datum:

03.01.2013. 22:36

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

1 komentara 5712 pregleda

Lamborghini je objavio teaser modela koji će biti napravljen u čast pola veka poslovanja ove kompanije. Specijalni model biće predstavljen 11. maja tokom “50 Anniversary Grand Tour”-a koji će se završiti u fabrici Lamborghinija smešenoj u Sant’Agata Bolonjeze.

Stefan Vinkelman nedavno je potrvrdio da će ova kompanija svoju godišnjicu obeležiti novim modelom, ali još uvek nije poznato o kakvom se tačno automobilu radi. Najnovije informacije nude pretpostavku da se na slici, odnosno na kraju videa vidi specijalno izdanje Aventadora. Priča se i da će novi model imati dodatne delove od karbonskih vlakana, što će njegovoj ceni dodati 25% na već postojeću cenu Aventadora. U prevodu, biće to prilično skupa igračka.

Ukoliko su ove pretpostavke tačne, Aventador 50th Anniversary Edition pridružio bi se specijalnom izdanju Countacha napravljenog za 25. godišnjicu, Diablo specijalnom izdanju koji je obeležio tridesetu i takođe specijalnom izdanju Murcielaga koji je obeležio četrdesetu godišnjicu ovog luksuznog brenda.

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)