Datum:

29.11.2014. 20:04

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4970 pregleda

U najnovijem video teaseru koji je objavio Lamborghini za najavljenu Zimsku akademiju (Winter Academy 2015), vidimo Huracana kako driftuje na ledu.

Na “Lamborghini Winter Accademia” biće dostupna dva programa – intenzivni (Intensivo) i napredni (Avanzato), koji će učesnicima dozvoliti da voze Huracan i Aventador modele na snegu i ledu, na različitim lokacijama. Intensivo program predstavlja jednodnevni kurs sa fokusom na tehnike dinamičke vožnje i upravljanja, sa ciljem poboljšanja vozačkih veština učesnika. On će se održati u Aspenu, u Koloradu, između 5. i 8. februara, kao i u Livinju 21., 22., 23. i 24. februara.

Avanzato je dvodnevni program vožnje za one koji imaju želju da isprobaju Lamborghinijeve automobile i da to čine do samog maksimula. Prvog dana biće organizovane male grupe, dok će drugi dan biti rezervisan za individualno podučavanje, kako bi se vozačima pomoglo da nauče više o kontroli kočenja, vožnji visokoperformansnih automobila i ostalih vozačkih veština, uz pomoć video pregleda i telemetrije. Ovaj kurs održava se od 24. do 26. februara u Livinju.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)