Datum:

13.01.2018. 20:53

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Severnoamerički internacionalni salon automobila u Detrotu samo je nekoliko dana daleko, a Hyundai je objavio novi teaser video za svoj Veloster (2019) model.

Iako je ovo vozilo već viđeno bez ikakve kamufaže, najnoviji video lepo prikazuje šta se od ovog hečbeka može očekivati. On će, kao što se vidi, imati agresivnu prednju masku sa istaknutom rešetkom, velikim vazdušnim otvorima i LED farovima. Pozadi se vidi centralno pozicioniran izduvni sistem, difuzor agresivnog izgleda i tanji farovi.

Sportski izgled produžava se i unutra, a ovaj model će imati asimetričnu instrument tablu sa „lebdećim” zabavno-informativnim sistemom, uz redizajniran upravljač, kontrole fokusirane na vozača i jedinstvenu ručicu menjača.

Hyundai je već potvrdio da će se Veloster u prodaji naći sa dva turbopunjena motora sa zapreminama od 1.4 i 1.6 litara. U zavisnosti od odabira, motor može biti uparen sa sedmostepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom, odnosno šestostepenim ručnim.

Redizajnirani model dobiće nekoliko high-tech opcija, kao što su heads-up displej, adaptivni tempomat i sistem upozorenja na sudar.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)