Datum:

27.12.2016. 19:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Faraday Future dosledno nastavlja teasing kampanju za svoje prvo proizvodno vodilo i sada objavljuje još jedan teaser video uoči CES-a koji se održava u januaru.

U fokusu ovog klipa nalazi se upotreba kamera umesto tradicionalnih bočnih retrovizora. Iako su mnogi koncepti do sada imali implementirano rešenje sličnog dizajna u poslednjih nekoliko godina, Faraday Future planira da postane prvi proizvođač čija će proizvodna verzija namenjena tržištu imati ove kamere.

Za ovu inovaciju Faraday Future kažu: “Ogledala vas mogu upozoriti, ali vas ne mogu spasiti. Od njih se slika može odbijati, ali ona ne mogu da reaguju. Potrebno nam je nešto eifkasnije.” i potom poziva na prisustvo CES-u idućeg meseca.

U prethodnih nekoliko nedelja FF je objavio nekoliko teasera ovog vozila. Za sada je poznato da će imati jedinstvene farove i dizajn zadnjih svetala, “revolucionarne” točkove i, navodno, bateriju sa najvećom energetskom gustinom na svetu.

Faraday Future | A Sharper Look, A Broader View

Mirrors can warn you, but they can’t save you. They can reflect, but they can’t react. We need something sharper. Experience a new point-of-view at #CES2017. Stay connected: https://ev.ff.com/2gZ4yDv#FirstForward

Publié par Faraday Future sur mardi 20 décembre 2016

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)