Datum:

24.06.2016. 13:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Citroen je počeo sa odbrojavanjem do zvanične premijere naredne generacije C3 modela video teaserom. Francuski brend će putem specijalne Facebook stranice sprovoditi do 29. juna, kada je zakazana njegova online premijera.

Zamena za aktuelni model dolazi nakon više od skoro sedam godina na tržištu, dok je ova serija prvi put lansirana 2002. U poslednjih 14 godina ovaj brend uspeo je da proda više od 3.6 miliona jedinica C3 modela.

Citroen obećava “kolorističan dizajn” u kombinaciji sa atraktivnom ličnošću i jedinstvenim i moćnim koji će uzdrmati tržište malih automobila. Jednostavnije rečeno, on će biti nešto veći u odnosu na prethodni i neobičnijeg dizajna inspirisanog C4 Cactus modelom.

Kada su u pitanju motori, ovo vozilo sa pogonom na prednjoj osovini ima mnoštvo poznatih jedinica, uključujući izmenjen turbo benzinske i dizelske tro i četvorocilindraše. Zasnovan je na platformi koja se nalazi u osnovi Peugeota 208, a kao standard ima ručni menjač, dok je automatski dostupan kao opcioni deo opreme.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)