Datum:

23.06.2018. 15:37

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Teaser kampanje u automobilskoj industriji neretko postanu dosadne i predvidive već nakon prve objave, a to nije iznenađujuće pošto se niko silno ne zabavlja gledajući sliku točka, zadnjeg svetla ili automobila prekrivenog plahtom.

Chevrolet je zato odlučio da zauzme drugačiji pristup, koristeći humor i kreativnost. U svom Facebook postu, ova kompanija postavila je tri slike muškog modela koji isprobava sako. Na prvi pogled to nema nikakvog smisla, ali uz slike tu je i tekst: „The hottest look of the year. Coming soon.” (Izgled godine. Stiže uskoro.)

The hottest look of the year. Coming soon.

Publiée par Chevrolet sur Mercredi 20 juin 2018

Iako mnogi automobilski proizvođači prodaju odeću, Chrevroletov teaser ima smisla samo kad se shvati igra reči, a to je kad se sako nazove blejzerom (na engleskom blazer, što je ime ovog modela).

Novi model Blazer krosovera se već neko vreme testira, a biće pozicioniran između Equinox i Traverse modela. Biće otprilike iste veličine kao GMC Acadia.

Blazer za 2020. će, za razliku od prethodnih modela koji su bili zasnovani na platformama kamioneta, u osnovi imati skraćenu C1XX platformu. Ova arhitektura je u osnovi Acadia i Cadillac XT5 modela.

Chevrolet nije otkrio ništa o pogonima, ali se očekuje da će biti preneti od Acadia modela.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)