Datum:

16.08.2015. 20:21

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 6819 pregleda

Bugatti je započeo teaser kampanju za Veyronovu zamenu. “Novo poglavlje počinje” reči su kojima Bugatti najavljuje novi hiperautomobil koji bi na svaki način trebalo da bude bolji od Veyron Super Sport WRE verzije.

Volfgang Dirhajmer, predsednik ove kompanije, kaže da će novi model – koji se najverovatnije zove Chiron – biti “klasa za sebe, sa impresivnom snagom, performansama i dizajnom”. Njiova je namera, prema Dirhajmeru, da ostanu na vrhu.

Na Pebble Beach-u Bugatti izlaže mnoštvo važnih modela, kao što su Type 57SC Corsica Roadster, Type 55 Super Sport Roadster, Type 35 i Veyron Super Sport. Ipak, informacije o zameni za Veyron još uvek su pod velom misterije, a sve što se o njemu za sada zna svodi se na špijunske fotke protoipa napravljene na aerodromu u Los Anđelesu, a ovaj model najverovatnije će biti predstavljen na privatnom događaju, za koji će pozivnice imati samo potencijalni kupci.

Video ne otkriva mnogo toga o automobilu, ali je sasvim sigurno da je ovo samo početak njegove teaser kampanje. Najverovatnije će biti predstavljen u konceptnoj formi publici na nekom od salona automobila koji će se održati u narednim mesecima, dok proizvodnu formu možemo očekivati ne pre kraja naredne godine.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)