Datum:

13.06.2018. 15:20

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Audi je objavio prvi teaser video za narednu generaciju svog A1 modela. 

Ovaj teaser potvrđuje da će A1 imati digitalni instrument klaster i tačskrin MMI displej. To i nije toliko iznenađujuće, ali video donosi i prvi pogled u novu unutrašnjost ovog automobila.

Tako osnovni model dolazi sa nekoliko nijansi metalik boje ispod zabavno-informacionog sistema. Automatska kontrola klime, hromirane ručke i mali displeji za prikazivanje temeprature za svako sedište ponasob takođe su uočljivi u videu. Model sa snimka ima sedište sa grejanjem koje se kontroliše putem posebnog dugmeta na spoljnjim ivicama panela za kontrolu klime.

Teaser slika potvrđuje da A1 neće imati treći displej, kao i A6, A7 i A8. Razlog je smanjenje troškova, a pošto ga nema ni Q2, to neće biti naročito neobično.

Snimak prikazuje i da će unutrašnjost biti podesiva spram želja kupaca, a prethodne špijunske fotke su potvrdile da će njegov sveukupan izgled biti ozbiljniji i luksuzniji. 

Opcije motora su još uvek nepoznate, ali očekuje se nekoliko varijanti turbopunjenih tro i četvorocilindarskih motora.

Još uvek nije poznat tačan datum premijere ovog vozila, ali teaser nagoveštava da bi to moglo biti na specijalno organizovanom događaju u Barseloni, tokom ove godine.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)