Datum:

24.12.2014. 19:21

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

1 komentara 3575 pregleda

Nakon prvog, Škoda je objavila drugi teaser u formi dizajnerskog crteža treće generacije svog Superb modela.

Ovaj proizvođač potvrdio je da će pomenuto vozilo debitovati sredinom februara sledeće godine u Pragu, dok će šira javnost imati prilike premijerno da ga vidi na Salonu automobila u Ženevi, koji se održava u martu. Na tržištu će se naći sredinom 2015. godine.

Češka kompanija objašnjava da će novi model, pozicioniran na samom vrhu ranga, imati “upadljive, izražajne oblike Škoda VisionC” koncepta sa “novim, dinamičnim proporcijama”. Pri opisu novog Superb modela, oni koriste i izraze kao što su “čista geometrija, uočljive konture, zaobljeni oblici, čista preciznost i elegantne linije”.

Škoda se nada da će treća generacija (koja je, zapravo, četvrta, ukoliko računamo originalni model koji se proizvodio između 1934. i 1949. godine) privući nove grupe kupaca koji će biti zainteresovani za ovaj brend i model. On je pozicioniran na gornjem delu srednje klase automobila, a liniju motora deliće sa Passat B8 modelom. Biće za 20 mm duži i 50 mm širi, a očekuje se i da će mu težina biti smanjena za oko 75 kg.

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)