Datum:

11.09.2016. 23:18

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

U najvećoj studiji koja ispituje zadovoljstvo kupaca automobila u Nemačkoj – “Godišnja J. D. Pauer studija o pouzdanosti vozila” , “opel adam” je ocenjen najvišom ocenom u kategoriji malih automobila. “Opel insignija” je osvojio respektabilno četvrto mesto u srednjoj klasi, dok je “opel moka” bio bronzani u izuzetno konkurentnom SUV segmentu. “J.D. Pauerova” analiza uključuje 24 proizvođača automobila i 68 modela.

– Naši klijenti i kvalitet naših vozila su naš najviši prioritet – rekao je Jirgen Keler, izvršni direktor “Opelovog” sektora prodaje, marketinga i postprodaje u Nemačkoj. – Izvanredni rezultati u ovogodišnjem “J. D. Pauverovov” izveštaju, ne samo što nas ispunjavaju ponosom, već nas motivišu da ostvarujemo sve bolje i bolje rezultate sa svakim novim modelom.

Ove godine su anketirane 15.453 osobe putem interneta u vezi sa automobilom koji poseduju. Da bi uzeli učešće u anketi, klijenti moraju imati automobil u vlasništvu najmanje dve godine. Anketa uključuje pitanja u vezi sa kvalitetom, otpornošću, izgledom i tekućim troškovima. Model automobila koji ima najmanji broj prijavljenih problema od strane vlasnika se pozicionira kao pobednik.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)