Datum:

03.04.2015. 16:42

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 8633 pregleda

Trenutni hit oiz Volvoa – “XC90”, bio premijerno izložen u neobičnom ambijentu “Mikser hausa” u Karađorđevoj ulici u Beogradu. Pripremljene brojne pogodnosti za ovdašnje kupce.

Mada se njegovi modeli nisu pojavili pod kupolama Beogradskog sajma, ljubitelji ove marke i znatiželjnici ipak nisu ostali uskraćeni za potpuni doživljaj novih “Volvoovih” automobila, jer je trenutni hit – “XC90”, bio premijerno izložen u neobičnom ambijentu “Mikser hausa” u Karađorđevoj ulici u Beogradu.

Na premijeri novog “Volvoovog” modela “XC90” okupljenim novinarima prvi se obratio Loik Klode, predstavnik “Volvoa” zadužen za evropske nezavisne uvoznike, i tom prilikom predstavio novu, globalnu “Volvoovu” marketinšku strategiju. Nešto više o samom vozilu rekao je Anders Kamp Jensen, direktor kompanije VCAG d.o.o., koja je uvoznik “Volvoovih” vozila za Adrija region.

Milan Arsić, direktor prodaj “Volvoovih” vozila u “Grand motorsu”, upoznao je prisutne s planovima “Volvoa” i “Grand motorsa” u Srbiji.

Istovremeno, u novom “Volvoovom” salonu, u Ulici Milutina Milankovića broj 11 na Novom Beogradu, posetioce očekuje i specijalna serija “volvo nordik” po povoljnim, sajamskim uslovima prodaje. Tako se “S60 nordik” nudi po ceni od 34.990 evra. U ovaj paket uključen je i specijalni “volvo 4 aktiv”. Pogodnosti ovog paketa su pomoć na putu u periodu od četiri godine, redovno održavanje tokom četiri godine, kao i produžena garancija – takođe na četiri godine.

Posebnu cenu ima i “XC60 nordik” – 39.990 evra, koji takođe uključuje “volvo 4 aktiv” i specijalni paket pogodnosti.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)