Datum:

17.04.2015. 16:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3137 pregleda

Nedavno je kompanija “Fijat-Krajsler automobili Srbija” obeležila 500 dana do početka Olimpijskih igara u Riju. Na Salonu automobila u Beogradu, glavna zvezda štanda bio je premijerno prikazani model “fijat 500 H”.

Odmah posle beogradske izložbe automobila, FCA Srbija je organizovala i “Rutu 500”.

– Kada biste povezali sva dilerstva kompanije FCA Srbija u našoj zemlji, dobili biste veoma zanimljivu rutu od pređenih 500 kilometara. S obzirom na to da je “Fijatov” najnoviji model automobila koji promovišemo upravo “fijat 500 H”, odlučili smo da tokom aprila prve promotivne vožnje budu organizovane po celoj Srbiji, kada će ujedno naša vrata biti otvorena za sve potencijalne kupce novog modela “fijata 500 H” – rekao je Boris Čučković, marketing direktor FCA Srbija.

Prva etapa promotivne vožnje “fijata 500 H”, za čijim volanom su bili novinari koji prate auto-industriju, počela je iz Beograda. Krenulo se iz AK “Kompresor”, a cilj je bio Novi Sad – AK “Stojanov”.(Vožnje se nastavljaju rutama kojima će se pokriti i Čačak, Niš i Kragujevac.)

– Novi član porodice “500” svojim izgledom privlači klijentelu istančanog ukusa, koja voli perfektan stil enterijera i spoljašnost prilagođenu novim potrebama mobilnosti i gradskih porodica koje vikend žele da provedu i van asfaltnih ulica. Upravo taj spoj savršenog italijanskog dizajna i prilagodljivosti čini ovaj model novim pravcem “Fijata” – rekao je na predstavljanju ovog modela Čučković.

Kao naslednik modela “fijata 500” iz 1957. godine – okrugla svetla i klasični logo s hromiranim “brkovima” s prednje strane jasno upućuju na njegov stil – novi krosover obogaćuje porodicu “500” koja se sastoji od modela “500”, “500 C”, “500 L”, “500 L treking” i “500 L living”. U pitanju su automobili koji imaju različite namene i karaktere ali dele zajedničke korene: legendarni “fijat 500”.

S proizvodnjom u modernizovanoj fabrici SATA u Melfiju (Potenca) i prodajom u više od 100 zemalja širom sveta, uključujući i SAD, novi “500 X” će biti dostupan u dve verzije – jedna je više “velegradska”, dok je druga idealna za terenske uslove – sa ekonomičnim benzinskim i dizel motorima, tri tipa sistema prenosa, manuelnim, devetostepenim automatskim i šestostepenim automatskim sa dvostrukim kvačilom, kao i s pogonom na prednjim točkovima, na sva četiri točka ili s prednjim pogonom sa “Traction Plus” sistemom.

Model “500 X” dolazi i u dve verzije opreme. Prva, u nivoima “pop”, “popstar” “laundž”, a druga verzija, u “kros” i “kros plus”, koja poseduje izgled i tehnologiju koji su karakterističniji za terenac.

auto-fiat-MALA

Dimenzije

Dužina: 4,28 mm

Širina: 1,8 mm

Visina: 1,6 mm

Prtljažnik: 350 lit.

Rezervoar: 350 lit.

Cene

Benzinski model: od 15.990

Dizel model: Od 17.990

Finansiranje: beskamatni kredit do 9.000 evra

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)