Datum:

03.12.2013. 16:38

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 6547 pregleda

Kompanija FIAT automobili Srbija ostvarila je tržišni udeo u prodaji komercijalnih vozila od 44% što praktično znači da je svako drugo, novo prodato vozilo u 2013. godini na srpskom tržištu bilo marke FIAT.

Trend sa kraja 2012. godine nastavio se i u 2013. U grupi komercijalnih vozila, FIAT modeli Doblo i Fiorino čine 50% prodaje u segmentu malih teretnih vozila, dok sa modelom Ducato imaju udeo od preko 50 % prodaje u segmentu velikih teretnih vozila na tržištu.

U 2013. godini model Ducato pokazao se kao najtraženiji model na celom tržištu komercijalnih vozila. Pored tehničkih karakteristika i performansi, kao još jednu prednost FIAT nudi mogućnost adaptacije samih dimenzija vozila, što za krajnje korisnike znači bogatiju ponudu. Osim što ima mogućnost adaptiranja tovarnog prostora i dimenzija, u 4 različite dužine i 3 nivoa visine, nudi se i mogućnost naručivanja Ducato šasija i Ducato šasija sa duplom kabinom, koje su pogodne za prepravke i nadogradnju.

Vlasnicima FIAT Professional vozila u Srbiji je na raspolaganju mreža koju čine 18 ovlašćenih servisa. U cilju unapređenja kvaliteta usluga, svojim kupcima Fiat Automobili Srbija nudi i dodatnu uslugu CIAO Fiat Assistance. Usluge ovog servisa obuhvataju pomoć na putu kao i usluge korisničkog centra.

Ciao Fiat Assistance je na raspolaganju korisnicima svakog radnog dana od ponedeljka do subote, u periodu od 10h do 18h.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)