Datum:

02.09.2017. 11:36

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Senzor na prednjem delu automobila najavljuje veliki broj sistema za asistenciju vozaču.

Suzuki je baš aktivan ovih dana. Nekoliko dana nakon što su fotografije modela Jimny procurele na internetu, danas su se pojavile i fotografije osvežene Vitare. Iako modifikacije na karoseriji nisu prevelike, ovo osveženje će ovom automobilu doneti neka tehnološka unapređenja.

Poslednje fotografije osvežene Vitare datiraju još iz februara, ali se prednji i zadnji deo automobila nisu previše promenili od tada. Ovaj CUV i dalje poseduje mala okrugla svetla za maglu, kao i vertikalna LED svetla, kakav je slučaj in a trenutnoj verziji. Međutim, sensor koji je integrisan na prednjem delu automobila je sada lepo uklopljen u okolinu.

Suzuki je sada kamuflirao zadnji deo ovog test automobila za razliku od ranijih test vozila. Prekrivena zadnja svetla ukazuju na to da će ona biti modifikovana i drugačija od onih na trenutnom modelu. Automobil izgleda nešto ravnije, ali postoji mogućnost da kompanija koristi panele kako bi prikrila promene na dizajnu. Traka na prednjem braniku takođe može značiti da će i on doživeti neke promene.

Kada je reč o agregatu, male su šanse da će on biti promenjen. Naime, kupci iz Evrope mogu birati između benzinskog ili dizel motora zapremine 1,6 litara sa četiri cilindara. U ponudi je agregat zapremine 1,4 litara sa turbo punjačima, ali samo u sportskom S paketu opreme. Zavisno od motora, kupci mogu birati između pogona na prednjim ili na svim točkovima.

Još uvek smo daleko od toga da vidimo konačnu verziju ovog modela. Naime, na sajmu automobila u Frankfurtu Suzuki će predstaviti svoj novi Swift Sport model, dok će na sajmu automobila u Tokiju predstaviti model Jimny. To znači da će Vitara biti predstavljena javnosti početkom 2018. godine.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)